energieconsulent

Energiecoach LochemEnergie

Een energiecoach van LochemEnergie helpt je bij vragen over het energieverbruik in jouw huis. Dit geldt voor zowel gas als elektra. Hij (of zij) maakt je bewust van jouw energiegedrag en geeft je tal van tips. Wil je je huis gaan isoleren of zelf energie opwekken, dan kan hij ook helpen.


De energiecoach kan samen met jou je energierekening doornemen, zodat je weet waar jouw energie verbruik vandaan komt en in welke mate dat overeenkomt met andere huishoudens. Hij geeft je tips om energie te besparen door je eigen gedrag te veranderen. Je kunt ook bij een energiecoach terecht met vragen over het isoleren van je huis, zonnepanelen en de verwarming en warmwater-installatie in je huis.

Door het digitale Hoomdossier van LochemEnergie in te vullen kun je een plan maken voor het verduurzamen van je huis, gebaseerd op jouw wensen ( bijv. maximaal besparen of meer comfort).

Kosten

Iedere inwoner van Lochem kan een gratis telefonisch consult krijgen van een energiecoach van LochemEnergie. Wil je bezoek van een energiecoach bij jou thuis (en gebruik maken van het digitale Hoomdossier), word dan lid van LochemEnergie (€ 25,50 per jaar) of betaal eenmalig € 35.